Today.ua

Зірка серіалу “Клон“ Джованна Антонеллі знялася оголеною у новій фотосесії

47-річна Джованна Антонеллі поділилася з шанувальниками знімками з нової фотосесії. Акторка позувала на камеру оголеною, чим викликала справжній фурор у мережі.

Бразильська актриса та фотомодель Джованна Антонеллі, яка здобула всесвітню популярність завдяки ролі Жаді у популярному серіалі "Клон", здивувала численних шанувальників. Вона опублікувала у своєму Інстаграм кілька знімків, зроблених під час пікантної фотосесії.

Знаменита красуня не стала підписувати ефектні кадри, лише додала емоджі у вигляді червоного серця та фотокамери. На знімках користувачі Мережі побачили Джованну в ризикованому вигляді - абсолютно без одягу. Образ актриси складався тільки зі страз на обличчі, яскравого макіяжу та покладеного пишними кучерями волосся.

Незважаючи на те, що Антонеллі позувала на камеру оголеною, фотографії вийшли дуже естетичними та не вульгарними. Про це написали шанувальники зірки серіалу "Клон" у коментарях. Фанати висловили захоплення з приводу знімків та обсипали 47-річну актрису величезною кількістю компліментів.

"Ідеальна", "Ця зйомка була найкрасивішою", "Ти мене вбила всього кількома фотографіями", "Як красиво", "Чудово, ідеально і зовсім не вульгарно! Приклад того, як зробити справжній нюд", "Ця фотосесія ідеальна", - пишуть шанувальники Джованни.

Раніше у мережі активно обговорювали фотографії актриси Дженні Гарт, яка стала відомою завдяки серіалу "Беверлі Хіллз". Шанувальники сказали, що за 30 років Келлі Тейлор практично не змінилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ