Today.ua

Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами: рецепт ароматного та корисного десерту

З яблук можна приготувати багато смачних десертів. Якщо не хочеться замішувати тісто або робити складніші варіанти ласощів, можна просто запекти їх. Наприклад, з сиром, горіхами та родзинками.

Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами – це смачний та корисний десерт, який можуть скуштувати навіть ті, хто уважно стежить за харчуванням та сидить на дієті. Як їх приготувати?

Рецепт запечених яблук із сиром

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Сир слід перебити блендером, щоб отримати кремову текстуру.
  2. У нього потрібно додати сметану, корицю та мед, ретельно перемішати.
  3. Волоські горіхи треба подрібнити і також додати в сир.
  4. Всипте родзинки та ще раз перемішайте.
  5. Яблука потрібно помити, акуратно видалити серцевину і заповнити сирною начинкою.
  6. Поставте яблука в деко і налийте в нього воду.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте деко з яблуками.
  8. Запікайте 25-30 хвилин.
  9. Смачні печені яблука з сиром готові.

Смачного!

Пропонуємо ще один рецепт смачних ласощів – лінивих вареників із сухофруктами, які готуються менше 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ