Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами: рецепт ароматного та корисного десерту

Автор: Ольга Березовська

З яблук можна приготувати багато смачних десертів. Якщо не хочеться замішувати тісто або робити складніші варіанти ласощів, можна просто запекти їх. Наприклад, з сиром, горіхами та родзинками.

Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами: рецепт ароматного та корисного десерту - today.ua

Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами – це смачний та корисний десерт, який можуть скуштувати навіть ті, хто уважно стежить за харчуванням та сидить на дієті. Як їх приготувати?

Рецепт запечених яблук із сиром

Інгредієнти:

  • Великі яблука – 6 штук
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Сир – 200 грамів
  • Родзинки – 100 грамів
  • Волоські горіхи – 50 грамів
  • Мед - 2 столові ложки
  • Кориця – половина чайної ложки
  • Вода – 150 мілілітрів

Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами: рецепт ароматного та корисного десерту

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготування:

  1. Сир слід перебити блендером, щоб отримати кремову текстуру.
  2. У нього потрібно додати сметану, корицю та мед, ретельно перемішати.
  3. Волоські горіхи треба подрібнити і також додати в сир.
  4. Всипте родзинки та ще раз перемішайте.
  5. Яблука потрібно помити, акуратно видалити серцевину і заповнити сирною начинкою.
  6. Поставте яблука в деко і налийте в нього воду.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте деко з яблуками.
  8. Запікайте 25-30 хвилин.
  9. Смачні печені яблука з сиром готові.

Запечені яблука з сиром, родзинками та горіхами: рецепт ароматного та корисного десерту

Популярні зараз

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

В Україні починається масовий перерахунок субсидій: що зміниться

В Україні пропонують починати шкільну освіту з 3-5 років

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

Смачного!

Пропонуємо ще один рецепт смачних ласощів – лінивих вареників із сухофруктами, які готуються менше 10 хвилин.