Today.ua

Український телеведучий розповів про батька Володимира Зеленського: “До нього нереально було підійти“

Анатолій Анатоліч поділився спогадами про навчання в університеті та одного з викладачів, яким виявився батько Володимира Зеленського. Телеведучий розповів про те, яким запам'ятав Олександра Семеновича.

Популярний український телеведучий Анатолій Анатоліч, як і президент України, народився у Кривому Розі. Після школи він вступив до Криворізького економічного інституту, де став одним зі студентів Олександра Семеновича Зеленського, батька глави держави, який є доктором наук та завідувачем кафедри інформатики та інформаційних технологій.

Про це ведучий розповів в ефірі шоу "Ранок у великому місті". За словами Анатолія Анатоліча, старший Зеленський - вимогливий, серйозний та принциповий викладач, з яким не можна було домовитися про оцінку чи тим більше дати хабар.

"Олександр Семенович - людина дуже принципова, з якою неможливо було домовитися. Навіть були викладачі, до яких могли підійти і сказати: "Це ж Толя, він там грає в КВК", у той час. Але ні, до нього нереально було підійти", - поділився Анатоліч.

Телеведучий не став розповідати про те, як він навчався та які оцінки отримував. Але він наголосив, що батько Володимира Зеленського – чесна людина, яка ніколи не брала хабаря від студентів.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський зробив заяву про блокаду на кордоні з Польщею та назвав їх "знущанням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ