Today.ua

Українка потрапила до Книги рекордів Гіннесса за найдовше волосся у світі

Дівчина на ім'я Алія Насирова стала героїнею Книги рекордів Гіннесса завдяки своєму довгому волоссю. Українку назвали "реальною Рапунцель".

Книга рекордів Гіннеса поповнилася черговим рекордом. Звання людини з найдовшим волоссям у жінки, яка нині живе, отримала українка Алія Насирова. Довжина її локонів перевищує навіть ріст найвищої людини на планеті і становить 257,33 сантиметра, при тому, що її ріст всього 165 сантиметрів.

За словами дівчини, вона ніколи не стриглася, а лише іноді підрізала кінчики, щоби зберегти здоров'я волосся. 35-річна Алія вважає, що її досягнення стане натхненням для людей, навчивши їх бути природніми та цінувати натуральну красу.

"Я художник і вважаю, що кожна людина прекрасна, навіть якщо вона виглядає "по-іншому", - додала "Рапунцель".

Як зізнається українка, яка зараз працює графічним ілюстратором і моделлю в Словаччині, на відрощування волосся її надихнула мама і бабуся, які також мали довгі локони.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

Догляд за таким довгим волоссям забирає чимало часу в Алії. Вона один раз на тиждень миє голову і наносить маску, що забирає загалом дві з половиною години. А потім українка сушить локони природним шляхом, на що йде близько 24 годин. Дівчина не фарбує волосся, використовує для догляду натуральні олії та їсть тільки здорову їжу.

Пропонуємо дізнатися, який чай допоможе швидше відростити міцне та здорове волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ