Today.ua

Стрижка британка - тренд весни 2024 року: як виглядає омолоджуюча зачіска на коротке волосся

Стрижка британка підходить сміливим та креативним жінкам, які носять коротке волосся. Вона виглядає оригінально, освіжає обличчя і дозволяє візуально омолодити його.

Британка довго вважалася чоловічою стрижкою, але на неї звернули увагу жінки, які відмовляються від довгого волосся. Така зачіска трохи схожа на піксі, але вона ще об'ємніша. Суть стрижки у максимально короткому волоссі в потиличній та скроневій частині голови. При цьому волосся у тім'яній області залишається без змін.

Така зачіска підходить абсолютній більшості жінок, незалежно від структури волосся, типу обличчя та віку. Обличчя з нею стає більш витонченим. Особливо виграшним такий варіант стрижки виглядає у жінок великими щоками та виступаючими вилицями. Вона візуально згладжує недоліки квадратних та трикутних та прямокутних облич за рахунок пом'якшення ліній.

У класичному варіанті стрижці волосся довше у зоні темряви і підстрижене на скронях. Потилицю голять, що виглядає незвично і зухвало для леді.

Стрижка британка з подовженим чубчиком робить кругле обличчя худішим, відволікає увагу від зайвого обсягу в області щелепи. Акцент – на очах та вилицях. Така зачіска буде особливо цікавою з яскравим фарбуванням, а також з меліруванням.

На хвилястому волоссі британка виглядає ніжно і жіночно. Пасма здаються більш густими та об'ємними. Така стрижка – ідеальний варіант для кучерявого волосся, яке ефектно спадатиме локонами то на один, то на інший бік.

Британка з вибриванням потилиці та/або скронь підійде найкреативнішим жінкам, які не бояться змін і звикли своїми образами робити виклик. Цю стрижку можна доповнити контрастними пасмами або малюнками, зробленими бритвою.

Стрижка вимагає легкого укладання - досить спрею для блиску або піни для створення максимального об'єму.

Раніше повідомлялося про універсальну стрижку-майку, яка також буде популярна навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ