Today.ua

Названо дві найкращі стрижки для жінок з повнимм обличчями: приховують щоки та омолоджують

Жінки з повними обличчями повинні ретельно підходити до вибору стрижки, щоб акцентувати на перевагах, а не підкреслювати недоліки. Стилісти назвали дві найкращі зачіски для тих, хто хоче приховати об'ємні щоки та візуально виглядати молодше.

Найпростіше підібрати стрижку до овального обличчя, форма якої вважається ідеальною. Якщо обличчя велике – кругле або квадратне, важливо збалансувати гострі кути й зробити його більш витонченим. Більш витонченими риси здаватимуться з ефектною зачіскою на волоссі середньої довжини.

Щоб обличчя виглядало красивішим, краще відмовитися від ультракоротких стрижок, які відкривають вилиці та підкреслюють щелепу. Ідеальний вибір – асиметричні зачіски з рваними кінчиками. Легка недбалість дозволить надати образу свіжості та легкості. Краще вибирати варіанти з чубчиком, але він  повинен бути не рівним та монолітним, а невагомим. Підійде косий або чубчик-шторка.

Перша стрижка, яка оптимально підходить повному обличчю, - це подовжений боб. Важливо, щоб нижній шар пасм прикривав щоки й "витягав" їх. Завдяки локонам, які заходять за рівень підборіддя, можна скоригувати риси – вони здаватимуться досконалішими та ближчими до овалу.

Друга стрижка, яка згладжує кругле обличчя – це каскад. Довжина волосся може бути до рівня плечей або трохи нижче. Максимальний об'єм на маківці й спадаючі шари в поєднанні з меліруванням або шатушем роблять обличчя худішим.

Плавні переходи від укорочених пасм на потилиці до довших у нижній частині робить риси більш витонченими та правильними. Таку стрижку десятиліттями не змінює голлівудська зірка Дженніфер Еністон, яка має широке обличчя з масивною щелепою.

Завдяки якісній роботі майстра, недоліки непомітні – акцент зроблений на блискучому освітленому волоссі, яке чудово поєднується з блакитними очима актриси.

Раніше повідомлялося про трендову стрижку на весну 2024 - це "майка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ