Today.ua

Екс-ведучий “Орла і Решки“ назвав найцікавіші українські міста, які варто відвідати

Колишній ведучий "Орла і Решки" Євген Синельников розповів про те, які українські міста заслуговують на увагу мандрівників. Він відзначив кілька місць, які вразили його навіть більше, ніж Париж та Хорватія.

Ведучий, який об'їздив багато країн, вважає, що в Україні є чимало цікавих та гарних міст. І це не лише такі популярні серед туристів Одеса, Львів та Київ.

Євген Синельников вважає, що охочим подивитися рідну країну варто відвідати Івано-Франківськ, де безліч закладів зі смачною їжею, цікавих місць та гарний центр. Він також виділив Ужгород та Мукачево, назвавши їх "зовсім іншою Україною".

"Їм у Будапешт чи Відень ближче, ніж до Києва", - додав ведучий.

Синельников вважає, що туристам потрібно відвідати Бессарабію в Івано-Франківську, найдовшу печеру у світі, що у Тернопільській області, та Полісся на Рівненщині.

Ексведучий "Орла і Решки" поділився і власними спостереженнями щодо змін в українських містах. Він побачив у кожному їх власний унікальний шарм. І особливо його вразив Чернігів, який за 8-10 років став невпізнанним. В обласному центрі поставили нове освітлення, відкрилося багато нових закладів, парк та фонтан.

"І ти приїжджаєш, як до іншого міста. Стоїш і думаєш: "Навіщо мені та Хорватія?", - зазначив Синельников.

Нагадаємо, що в Україні планують змінити термін відпусток у велику сторону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ