Today.ua

Дочка Кузьми Скрябіна вперше розповіла про хворобу та смерть бабусі: “Болюча тема“

Єдина донька Андрія Кузьменка дала рідкісний коментар щодо хвороби та смерті бабусі. Барбара зізналася, що для сім'ї це дуже болісна тема.

Мама лідера гурту "Скрябін" пішла з життя 23 вересня 2023 року. Ольга Михайлівна померла у віці 76 років від серйозної хвороби. Близькі жінки не коментували її смерть, але згодом дочка Кузьми вирішила поділитися деталями.

26-річна Барбара зізналася, що хвороба виникла несподівано та розвивалася дуже швидко. За словами дівчини, коли "швидка допомога" забрала Ольгу Михайлівну, вона мала вже дуже серйозні проблеми зі здоров'ям. А потім вона взагалі була прикута до ліжка.

"Вона захворіла просто в одну мить. І все розвивалося так блискавично, що коли забрала "швидка", виявили вже і сепсис, і ниркову недостатність. Якийсь час була прикута до ліжка", - додала дочка відомого артиста.

Барбара наголосила, що тема втрати бабусі дуже болісна для сім'ї. Вона каже, що Ольга Михайлівна завжди вела дуже активний спосіб життя, а пішла "практично в один момент".

Мама Андрія Кузьменка все життя працювала вчителем. Вона всіляко підтримувала бажання сина пов'язати своє життя із музикою. А після смерті Кузьми Ольга Михайлівна написала три книги про знаменитого сина.

Нагадаємо, що у річницю смерті лідера гурту "Скрябін" вшанувала його пам'ять у Мережі Наталія Могилевська, яка довгий час товаришувала з Кузьмою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ