Today.ua

Абонентам Київстар та Vodafone повідомили, як активувати пакет послуг після поповнення мобільного рахунку

Українці стикаються із проблемою при поповненні мобільного рахунку – їм потрібно активувати місячний пакет послуг. В іншому випадку він не буде нарахований і кошти списуватимуться за іншими тарифами. У Київстар та Vodafone повідомили, що потрібно зробити.

Київстар

Більшість клієнтів обслуговується за умов передоплати. Важливо, щоб на момент зняття щомісячної плати за послуги на рахунку були кошти, або пакет послуг е буде нарахований. У цьому випадку, а також якщо потрібно позачергово замовити сервіс, потрібно поповнити рахунок, а потім активувати його одним зі способів:

Якщо рахунок поповнюється своєчасно, гроші з нього будуть списані в перший день користування пакетом – тарифний план знову активується.

Vodafone

У Vodafone оплата пакета послуг також знімається щомісяця. Абоненти можуть перевірити термін дії тарифу, набравши комбінацію клавіш *101*4#. Якщо коштів на оплату місячного пакета послуг на рахунку недостатньо, автоматично підключиться денний тариф.

Щоб самостійно підключити послуги після поповнення мобільного рахунку, слід пройти підтвердження підключення послуг оператора:

Також можна активувати місячний пакет послуг у мобільному додатку My Vodafone.

У компанії повідомили, що інформують абонентів про закінчення терміну дії пакета послуг та необхідність поповнення рахунку за допомогою SMS – за два дні.

Раніше Київстар повідомив про оновлення послуги роумінгу та закриття двох пакетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ